Aanmelden lidmaatschap/jeugdkaart

Ben je 16 jaar of ouder, en wil je lid worden van Carnavalsvereniging "De Raore Schutters", vul dan de onderstaand formulier in. De contributie bedraagt € 20,00 per persoon per jaar. Nieuwe leden betalen éénmalig € 2,50 inschrijfgeld per persoon. Dit inschrijfgeld is niet verschuldigd als men een automatische machtiging afgeeft voor het afschrijven van de contributie. Deze automatische machting is af te halen bij één van de bestuursleden of te verkrijgen bij uw eigen bank. Mocht men geen gebruik willen maken van een automatische machtiging, dan kan de contributie worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL49RABO0122001699. Kontant betalen bij één van de bestuurleden is natuurlijk ook mogelijk maar wij geven de voorkeur aan een automatische machtiging.

Het voordeel van een lidmaatschap is dat je geen € 7,00 entree maar € 2,00 entree betaald bij de diverse carnavalsavonden. Als men jaarlijks vier carnavalsavonden of meer bezoekt, is de contributie al terugverdiend. Tevens heb jij als lid het recht op een gratis zitplaats tijdens de Boerenbruiloft, als je tenmiste een plaatsje reserveert vooraf. Niet leden hebben geen toegang tot de Boerenbruiloft.

Jeugdkaart voor 14-15 jarigen aan te vragen via een aanmeldingsformulier dat ondertekend dient te worden door één van de ouders. Deze kaart kost € 5,-. Met deze kaart heb je toegang tot de boerenbruiloft, als je tenminste een plaatsje reserveert vooraf. Voor het bezoeken van één van de carnavalsavonden betaal je dan € 3,50.

 

 

 

Copyright 2010 - 2018 © De Raore Schutters

Alle velden met een * zijn verplicht!
*  
*  
*  
*  
*